Skip to content

Leren hoe je de lekkerste gerechten kan bereiden (Leerling kok)

Zwijndrecht, Zuid-Holland, NederlandKeuken

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor koken en wil jij hier je beroep van maken? Van der Valk is een fantastische leerschool om alle kneepjes van het koksvak te leren. In onze keuken wordt op hoog niveau gekookt en kan het soms razend druk zijn. Het is dus hard werken. Maar tegelijkertijd geeft het je een kick om te zien dat de gasten echt genieten van alle culinaire gerechten die jij samen met je collega’s hebt bereid.


De werkzaamheden zullen heel divers zijn en jij zal allround meedraaien in de keuken van Hotel ARA. Denk hierbij aan het voorbereiden van ingrediënten en het bereiden van gerechten, zowel à la carte als banqueting. Wij werken bij voorkeur met verse ingrediënten. Het is natuurlijk van belang om hierbij de veiligheidsregels en hygiëne toe te passen en deze na te leven. Jij zal zorg dragen voor en actief bijdragen aan het tot stand komen van nieuwe menu's en uiteraard hoort het schoonmaken van de werkomgeving, keukenmachines en apparatuur e.d. er ook bij. 

Vereisten

Volg jij een hotel- of horeca opleiding? En heb je een open persoonlijkheid die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken? Als erkend leerbedrijf bieden wij jou een leuke, uitdagende leerplaats aan voor 4 of 5 dagen per week binnen een enthousiast en collegiaal team. We geven je persoonlijke begeleiding door een ervaren leermeester. Bij ons krijg je het vak snel onder de knie!


Aanvang is in overleg. 


Bij vragen kan je altijd contact opnemen via 078-6231780 of per mail via keuken@hotelara.nl

of